понеділок

Book-Fest «Літо з книгою»

Дорогі мої школярі! Ось і завітало до нас сонячне літо! Ця чудова і тепла пора принесла нам свої дари: довгоочікувані канікули та відпочинок, подорожі, нові знайомства, ігри та розваги, несподівані зустрічі, пригоди, море веселощів, позитивних емоцій і яскравих вражень. А ще це чудова пора, коли Ви маєте чудову змогу поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для себе письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Саме влітку є можливість прожити особливе маленьке життя, яке надовго зарядить енергією добра.



Усім любителям книги пропоную долучитися до Book-Fest «Літо з книгою»

Умови прості: вибрати книгу, яка б відповідала одному із запропонованих критеріїв, прочитати її та скласти візитку твору (створити власну за зразком або роздрукувати та заповнити шаблон). Презентувати прочитані книги будемо у вересні, на перших уроках із зарубіжної літератури. Усіх учасників Book-Fest чекають гарний настрій та позитивні оцінки!






Цікаво? Тоді вперед: насолоджуйтесь читанням, проявляйте фантазію і відпочивайте по повній! Яскравих і незабутніх Вам літніх канікул!


Немає коментарів:

Дописати коментар