вівторок

Відпустка – час відпочинку, час самоосвіти


Відпустка – чудова пора відпочинку і не тільки… Для педагога – це час роботи над собою, над підвищенням рівня власної освіченості. Я не виключення, і теж вирішила свою відпустку провести з користю, – освоївши дистанційний курс «Додатки Google в освітній діяльності», який вже декілька років поспіль проводиться за підтримки Google Україна в рамках співпраці з Міністерством освіти і науки України з метою забезпечення становлення Нової Української Школи.


Місяць роботи під чітким керівництвом автора курсу Антоніни Букач промайнув швидко і виявився дуже насиченим. Учасники курсу крок за кроком опановували вміння працювати у Google Classroom (у якості учня та вчителя), вести власний сайт-портфоліо та працювати з сайтом-навігатором,  правила користування електронним зошитом у linoit, особливості створення навчальних завдань за допомогою сервісів Padlet та Learningapps, можливості доповнень до Google Документів, Google Таблиць та Google Форм,  правила роботи з каналом YouTube. І це далеко не повний перелік… Місяць кропіткої, але дуже-дуже цікавої праці, – і  результат не змусив себе чекати – я володарка сертифікату, який підтверджує, що курс я опанувала та справилася з підсумковим тестуванням на відмінно!


Дякую Антоніні Букач за чудовий курс, який допомагає крокувати у ногу з часом. А ще я безмежно вдячна пані Антоніні за прекрасну організацію навчання, за індивідуальний підхід до кожного учасника, за розуміння, тактовність і високий професіоналізм!!! Рекомендую усім педагогам за можливості пройти дистанційний курс «Додатки Google в освітній діяльності». Ви отримаєте не лише ґрунтовні знання і практичні навички, а й неймовірне задоволення!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар