четвер

Святковий кінозал, або Зимові канікули з улюбленими мультгероями

Новорічні свята – це пора здійснення бажань, мрій, сподівань та гарного настрою для дітей та дорослих. А ще – це довготривалі зимові канікули, сповнені яскравих емоцій, розваг і, звичайно ж, захоплюючих історій про те, як святкують Новий рік і Різдво улюблені мультиплікаційні герої. Тож вмощуйтеся зручніше, і дивіться…


Красуня і чудовисько: Дивовижне Різдво (1997)
Продовження казкової історії красуні Бель та зачарованого принца. Виявляється, у їхньому житті вже було одне Різдво, під час якого відбувалися абсолютно неймовірні події.


Шрек Мороз, зелений ніс (2007)
Прийшов час Різдва і Шрек хоче влаштувати для своєї родини ідеальне свято. Тільки от це не так вже й легко, коли в тебе такі невгамовні друзі як Осел і Кіт у чоботях.


Том і Джеррі: Історія Лускунчика (2007)
Де тільки не були наші Том і Джеррі в своєму житті, практично об’їздили в своїх пригодах весь білий світ. Але на цей раз вони потрапили не кудись на таємничий острів, а в оперний театр. Ось тут то і починається ця захоплююча історія про Лускунчика ...


Веселого Мадагаскару (2009)
Після того, як Санта і його олені «терплять крах» на Мадагаскарі, доля Різдва опиняється в руках Алекса, Мартіна, Глорії, Мелвіна і пінгвінів ...


Льодовиковий період: Гігантське Різдво (2011)
Цього разу герої мультфільму вирушають до Північного Полюсу на зустріч з самим Сантою. Однак, доля повертається так, що під загрозою опиняється Різдво у всьому світі. І друзям потрібно це терміново виправляти.


Принцеса-лебідь: Різдво (2012)
Принцеса Одетт, принц Дерек і їх віддані лісові друзі зустрічають Різдво! Але поки королівство готується до свята, спритний чаклун Ротбарт будує підступні плани по його знищенню. Чи зможуть Одетт і Дерек зупинити лиходія?


Том і Джеррі: Маленькі помічники Санти (2014)
Мишеня Джеррі вже досить давно насолоджується розміреним життям в будинку-майстерні Санта-Клауса. Але незабаром сім’я доброго дідуся вирішує прихистити у себе в будинку кота Тома. Нові сусіди абияк уживаються разом, але на Північному полюсі починають відбуватися неприємні і дивні речі, які ставлять під загрозу свято Різдва і Нового року. Чи зуміють невгамовні герої об’єднати свої сили для того, щоб врятувати свято?

Немає коментарів:

Дописати коментар