пʼятницю

Урок – Шалене чаювання

 

Дивовижний світ англійського письменника Льюїса Керролла майже два століття зачаровує і дорослих, і дітей. Книги про Алісу читають у всьому світі. Подорож Аліси – це шлях, який вільно торує фантазія людини, звільнена від «тягот дорослого життя»», тому персонажі, що зустрічаються на шляху, і пригоди, пережиті Алісою такі близькі дітям.
Декілька уроків поспіль учні 5 класу мандрували Країною Див разом з Алісою, разом з нею дивувалися чудернацьким мешканцям дивовижної країни, збільшувалися і зменшувалися, плакали і сміялися, розгадували загадки під час шаленого чаювання… То ж і підсумковий урок легко перетворили в урок – Шалене чаювання, на яке зібралися усі персонажі книги, що вже встигла полюбитися.


За філіжанкою ароматного чаю змагалися у літературній вікторині команди Чеширського Кота та Березневого Зайця. Всі діти з величезним захопленням і азартом відповідали на запитання, розгадували ребуси і кросворди, брали участь у конкурсі «Хто я?». Неймовірно швидко промайнули 45 хвилин уроку, розтанули у роті шоколадні цукерки, закінчилося печиво і спорожніли чашки, але пережиті емоції радості і захоплення зробили наш день яскравим і незабутнім.
До нових чаювань!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар